Köpvillkor

Leveranstid

Från beställningen är leveranstiden 2-3 arbetsdagar. Du kan också välja att hämta din beställning i butik. Lägg din beställning som vanligt och välj fraktalternativ “hämta i butik”. Paketet är redo att hämtas i butik när du fått ett e­-postmeddelande. Medtag ordernummer och legitimation.

Transport

All transport sker med hjälp av DHL och paketen skickas till närmaste utlämningsställe. Anmäl transportskador så fort som möjligt och utan dröjsmål till DHL:s kundservice på 0771 ­ 345 345.

Betalningssätt

  • Kortbetalning med Visa och Mastercard
  • Direktbetalning via bank
  • Faktura/delbetalning via Klarna

Fraktkostnad

Fri frakt. Vid ej uthämtat paket debiteras 250 kr för returfrakt och hantering.

Öppet köp

Du har öppet köp i 14 dagar från datumet då du hämtat ut ditt paket.

Ångerrätt/Retur

Från det att du mottagit det du beställt följer en ångerrätt på 14 dagar. Kläder får provas, men ej användas. Alla etiketter ska finnas kvar på varorna. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong. För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning och tillsammans med eventuella tillbehör. Du som kund står själv för returkostnaden.

Returadress:

Janemars
Svartbäcksgatan 10
75320 Uppsala

Varan är i kundens ägo tills dess att den anländer till Janemars. Kom ihåg att alltid ta ett kvitto på returen när du lämnar in hos ombudet.

Reklamationer

Reklamationer ska göras inom skälig tid och gäller endast produktionsfel eller ursprungliga fel. Detta gäller inte normalt slitage.

Juridisktnamn: Dowto Retail AB

Organisationsnummer: 556572-2153

Telefon: 018-133121