Mode: Skor 2023

När vi går in i ett nytt år är det naturligt att börja fundera på att uppdatera vår garderob och testa nya modetrender. Ett område som alltid är värt att investera i är skor, eftersom de helt kan förvandla en outfit och göra ett statement. Så, vilka är de bästa trenderna inom damskor för 2023?

mode

Här är modet att hålla koll på

  • Chunky Sneakers: Komfort är nyckeln när det kommer till skor, och chunky sneakers är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Dessa sneakers har tjocka sulor och en skrymmande siluett, och de kan sätta lite spets till vilken outfit som helst. De kan kläs upp eller ner och är perfekta för att springa ärenden eller en avslappnad utflykt.
  • Ankelstövlar: Ankelstövlar är en klassisk sko som aldrig går ur mode. För 2023, leta efter versioner med unika detaljer, som utskärningar, nitar eller en fyrkantig tå. Ankelstövlar kan kläs upp eller ner och är perfekta för övergången från vinter till vår.
  • Kitten Heels: Kitten Heels, som är kortare än traditionella klackar men ändå tillför en touch av elegans, gör comeback på ett stort sätt. De är perfekta för dem som vill ha lite höjd men inte vill offra komfort. Leta efter versioner med unika detaljer, som rosetter, remmar eller metallic finish.
  • Loafers: Loafers är en tidlös sko som kan kläs upp eller ner. För 2023, leta efter versioner med unika detaljer, som tofsar, utsmyckningar eller en fyrkantig tå. Loafers är perfekta för kontoret eller ett mer formellt tillfälle.
  • Mules: Mules, som är en typ av slip-on sko utan häl eller fotledsrem, är ett mångsidigt och snyggt alternativ. För 2023, leta efter versioner med unika detaljer, som broderier, utskärningar eller en fyrkantig tå. Mulor kan kläs upp eller ner och är perfekta för alla tillfällen.
skor

Utöver detta mode finns det några viktiga saker att tänka på när du handlar skor 2023. För det första är komfort viktigare än någonsin, eftersom många av oss tillbringar mer tid hemma och på fötterna. Leta efter skor med vadderade innersulor, fotvalvsstöd och en bekväm passform.

2023

För det andra blir hållbarhet en allt viktigare faktor när det kommer till mode. Leta efter varumärken som använder miljövänliga material och etiska tillverkningsmetoder.

Slutligen, var inte rädd för att mixa och matcha och prova nya stilar. Skor är ett bra sätt att uttrycka din personliga stil och lägga till lite stil till alla kläder. Så, gå ut ur din komfortzon och testa en ny trend eller två – du kanske bara upptäcker dina nya favoritskor.

Läs mer om mode i bloggen ohmarylane.

Få tips och råd om träning och kost på denna hälsoblogg jarnsvenskan.

Mer Mode & Skönhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *